Reol i Quadrants By Nature-farvetema

By nature

Låt naturen komma in i ditt hem

Närvaro. Naturlighet. Nyanser. Möblerna bidrar till att definiera stämningen i hemmet, och Quadrants By Nature-tema låter inomhus och utomhus flyta samman. Låt den växa.

Varma och naturliga färger

Quadrants 9 By Nature-farver

En botten av skönhet och styrka

Naturen är allt. Oändlig skönhet och brutal styrka - och naturens färger täcker hela spektrumet. Från de varma jordtonerna till de känsliga mellantonerna och mörkret och djupet. Som en promenad i skogen, vid fälten och längs havet. Allt i ditt vardagsrum.

Quadrant reoler farve inspiration

Kirsten Johs-Mathiasen

Dina möbler bidrar till att definiera vem du är och hur du lever ditt liv. Välj de färger du vill ha och skapa den stämning du vill ha. Med kopplingar, kontraster och allt däremellan. Det är du som bestämmer.

Kirsten Johs-Mathiasen
Sales & Marketing Manager

Quadrant reol i naturlige farver

Quadrant reol katalog reolsystemer

Hitta inspiration i Quadrants-katalogen

Hitta inspiration till färgval, hyllkombinationer och hyllplanering i Quadrant-katalogen innan du skapar din egen hyllplanering i vårt ritprogram.

Ladda ner katalog 

Designa din drömhylla i vårt ritprogram

Med Quadrants designprogram kan du skapa din egen Quadrant-uppställning. Välj mellan våra tre färgteman eller inspireras av våra mer än 1 900 färger och kombinera elementen för att skapa din egen unika möbel. När du har designat din drömhylla skickar du ritningen till en Quadrant-återförsäljare och beställer din hylla.

Starta ritprogrammet

Calm Me

Calm Me är vårt färgtema som bygger på lugna, dämpade och mjuka färger. Läs mer

Quadrant reol i afdæmpede farver

Up to Speed

Med våra Up to Speed-färger kan du få energi och glädje in i ditt hem. Spänn fast säkerhetsbältet - det går fort här. Läs mer

Quadrant reol i flere forskellige farver

keyboard_arrow_up