Designa tillsammans

Quadrant är hyllsystemet för den kräsna och kvalitetsmedvetna konsumenten. Vi har valt ut materialen - utformningen är skapad i samarbete med dig.

Ta kontroll

Det är du som håller i taktpinnen när du designar din nya bokhylla. Du bestämmer vilka moduler som ska ingå, du väljer hjul, ben eller sockel alternativt om bokhyllan ska väggmonteras.


I vårt ritprogram kan du välja om du vill börja från noll, eller om du hellre vill utgå från någon av våra mest populära favorituppsättningar som du sedan kan anpassa efter dina egna önskemål. Kom igång – läs mer nedan.

Du har kontrollen.


Bokhylla på ben

En Quadrant bokhylla på ben har ett upphöjt och elegant utseende.

Design i ritprogram

Quadrant reol på ben

Vägghängd bokhylla

Den väggmonterade Quadrant-modellen ger ett svävande utseende. Du kan hänga hela systemet på väggen och ge rummet ett speciellt utseende.

Design i ritprogram

Quadrant væghængt reol


Bokhylla på hjul

En hylla på hjul signalerar beredskap för förändring. Och du har möjlighet att enkelt och snabbt möblera om och förändra dynamiken i rummet.

Design i ritprogram

Quadrant reol på hjul

Bokhylla på sockel

En sockel är den solida grunden för en bokhylla – och ett klassiskt val för större bokhyllsystem.

Design i ritprogram

Quadrant reol på sokkel

Design af Quadrant reol i tegneprogram

Ta vår utgångspunkt i våra favoriter

Om du inte har en tydlig bild av åt vilket håll du vill gå – eller om du bara behöver inspireras av andra glada ägare till en Quadrant bokhylla – kan du välja att utgå från en av våra favorituppsättningar. Sedan kan du samla intryck, lägga till eller dra ifrån och justera innan du fattar ditt slutgiltiga beslut om hur din unika bokhylla ska se ut. 

Se favoriter

Börja från början

När du vill skapa rätt Quadrant-bokhylla för just ditt hem kan du välja att börja från noll. Med vårt ritprogram kan du experimentera och leka med alla olika element, färger och placeringsalternativ. Och det är du som bestämmer var du börjar och slutar.

Start ritprogram

Quadrant reoler efter mål

Quadrant reoler farve inspiration

3 teman och 1 900 färger

Dina möbler definierar ditt hem. Och färgerna spelar en avgörande roll. Du kan beställa dina Quadrant-moduler i mer än 1 900 olika färgvarianter. Men vi vet att det kan vara svårt att välja, så vi har skapat 3 färgteman  – By Nature, Calm Me och Up to Speed – som du kan använda som utgångspunkt om du vill bli guidad en bit på vägen.

 

Ett hyllsystem. Tusentals alternativ

Grundmoduler i 3 djup

4 sidstorlekar, 16 format och 3 djup. Quadrant blir det du bestämmer.

Start ritprogram

Quadrant reol moduler i forskellige dybder

Hyllor, lådor, luckor och handtag

Skjut- och vikdörrar, lådor, hyllor och handtag efter eget tycke. Din Quadrant bokhylla - ditt val.

Start ritprogram

Quadrant reoler opbevaring låger skuffer hylder greb

Reparera din Quadrant-bokhylla istället för att slänga den

Har din bokhylla fått en repa, eller har delar av den gått sönder? Möbler är till för att användas – och vi kan hjälpa dig att byta ut delar och ge dem ett nytt liv.
Kontakta oss

Quadrant reol istandsæt og genbrug

Unika monteringsbeslag

Quadrant hyllsystem monteras med ett patenterat monteringsfäste och den lösningen gör att du slipper dubbla sidor. Det ger ett speciellt utseende och det sparar trä till förmån för miljön.

Designa din bokhylla här

Samlingerne i Quadrant reoler

keyboard_arrow_up