Frågor och svar

Vi ger dig svaren på de vanligaste frågorna om Quadrants hyllsystem och Quadrants ritprogram för hylldesign. 

Du hittar din närmaste Quadrant-återförsäljare på vår återförsäljarlista  här.

Priserna beror helt på vilken ställningskonstruktion du har i åtanke. Priser på basmoduler hittar du i vårt  ritprogram, där du även sätter ihop din egen hylllösning.

Du beställer Quadrant-hyllor från din närmaste  Quadrant-återforsäljare. Vi producerar sedan din bokhylla på vår fabrik i Aulum.

Rita din bokhylla hemifrån i vårt  itprogram, och ta med ditt ritnings-ID/ritningsnummer till återförsäljaren, eller låt återförsäljaren hjälpa dig att sätta ihop din bokhyllalösning. Båda är gratis och utan förpliktelser. Om du skapar en användarprofil i  ritprogrammet, kan du t.ex. spara dina ritningar.

Till skillnad från andra modulhyllor är Quadrant designad för att undvika dubbelsidiga sidor. Det ger hyllan ett lätt, elegant och tidlöst utseende. Se mer  här.

Ja, Quadrant är designad för att vara flexibel. Drömmer du om att utöka din bokhylla kan du alltid köpa fler moduler.

Ja, det finns alltid en bra guide med din Quadrant bokhylla, så att du enkelt kan få din vägghängda bokhylla på plats.

Vid upphängning av väggmoduler, montera en list på väggen som hyllan ska hänga på. Se instruktioner  här.

Istället för att transportera tom luft i lastbilarna packas och fraktas Quadrants hyllor i platta paket för att minska klimatavtrycket.

Fråga om möjligheterna att låta en montör utföra uppgiften hos din  Quadrant-återförsäljare.

Ja absolut. Våra unika monteringsfästen i aluminium är designade så att det är enkelt för dig att både montera och demontera möbeln.

Vi bifogar en monteringsguide som vi rekommenderar att du följer noga när vi skickar din nya bokhylla. Du hittar också alltid vår monteringsanvisning  här.

Ja, vi är väldigt miljömedvetna. Quadranthyllor tillverkas i Danmark av trä från europeiska skogar och vi planterar om det vi avverkar. Läs mer  här.

Ja, vi tillverkar Quadrant-hyllan i vår fabrik i Aulum på Västjylland.

Ja, du kan enkelt designa din egen bokhyllalayout i vårt  ritprogram. Här kan du välja bland våra 5 standardfärger och 1900 specialfärger.

Du har även möjlighet att besöka din närmaste  Quadrant-återforsäljare, som gärna hjälper dig att sätta ihop den hylllösning du drömmer om.

Ja, det är helt gratis och utan förpliktelser att skapa en användare i vårt  ritprogram och släppa lös din kreativitet. Med en användarprofil kan du t.ex. spara dina ritningar och dekorera som du vill.

Quadrant finns i 5 standardfärger (svart, vit, antracitgrå, ek och nepal mörk), 3 inspirationsteman och totalt 1900 färger. Se mer om Quadrants färguniversum  här.

Du kan ladda ner en komplett lista över Quadrant-hyllmoduler  här.

Du kan få Quadrantmodulerna i 3 olika djup. Välj mellan 23 cm, 33 cm och 42 cm - se mer i modulöversikten  här. 

De 3 djupen kan kombineras i en och samma hylla, så att du uppnår den look och funktionalitet du önskar.

Quadrantsocklar finns i djupen 23 cm, 33 cm och 42 cm. Sockelhöjden är 8 cm.

Du kan välja mellan 4 storlekar: 19 cm, 38 cm, 57 cm och 78 cm. Se vår lista med elementen  här.

Se vår fullständiga elementöversikt  här.

Lådor finns till utvalda hyllmoduler – se vilka  här.

Ja. Det patenterade monteringsfästet finns för närvarande i aluminium och svart, vilket ger alla hyllskarvar ett lätt och tidlöst utseende. Vi utvecklar ständigt nya produkter och fokuserar även på vidareutveckling av monteringsbeslaget.

Ja, du kan välja mellan glasdörrar i 4mm härdat klarglas, dörrar med handtag eller skjutdörrar.

Ja, lamporna till Quadrant-serien är LED-lampor med en diameter på 3 cm. Du lägger till belysning när du designar din bokhylla i i ritprogrammet.

Ja, du kan få ben till hyllmoduler i djupen 23 cm, 33 cm och 42 cm. Du kan välja mellan 4 storlekar: 19 cm, 38 cm, 57 cm och 78 cm.

Hjul kan monteras på Quadrant golvmoduler i ett djup av 42 cm.

keyboard_arrow_up